a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Tarsus İdman Yurdu’nda Yeni Teknik Direktör “Reşat Zengin”

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Tarsus İdman Yurdu (TİY), yeni teknik direktör olarak Reşat Zengin'i atadı. Zengin, daha önce Ankara Petrol Ofisi, Ankara Emniyet, Ankara ASKİ ve Ofspor gibi takımlarda görev almış bir isim.

Takımın yeni teknik ekibi ve transferler, Burhanettin Kocamaz tesislerinde düzenlenen bir tanıtım etkinliğiyle duyuruldu. Reşat Zengin’in yanı sıra yardımcı antrenör olarak Ali Hanlı ve sportif direktör olarak Sinan Atım görev alacak. Yeni transferler arasında Seyhan Taş, Kayra Can Yavuz, Ramazan Kaan Çelik, Yusuf Karabulut, Şervan Talay, Mehmet Emre Atik, Tuğberk Şengül, Umut Can Korhan, Yavuz Ulaş Genç ve Ömer Çağrı Bayraktar yer alıyor.

TİY Başkanı Muhammet Günkut, Zengin’e başarılar dileyerek, “Yeni Teknik Direktörümüz Ankara’dan geldi. Kendisi Aslan Trabzon Oflu. Benim eski bir tanıdığım, kendisine hayırlı olsun diyorum” dedi. Reşat Zengin de, Tarsus İdman Yurdu’nda görev almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Birlik ve beraberlik içinde takımımızı ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu. Basın toplantısının ardından takım, kamp için Çamlıyayla’ya hareket etti.

0 0 0 0 0 1
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli