a
whatsapp ihbar hattı haber postası

(MSK) Erkek Basketbol Takımı, Süper Lig’e Süper Başladı

Mersin Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne galibiyetle başladı. Takım, Denizli’de konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ni 75-65 mağlup ederek sezonun ilk maçını kazandı.

Denizli PAÜ Arena Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada, MSK ilk çeyreği 20-21 geride tamamladı ancak ikinci çeyrekte üstünlüğü ele alarak 33-42 ile önde kapattı. Üçüncü çeyrekte de hız kesmeyen MSK, bu periyodu 46-58 önde bitirdi. Son çeyrekte disiplinli oyunlarını sürdüren Carettalar, maçı 75-65 kazanarak sezonun ilk galibiyetini elde etti.

Maç sonrası değerlendirme yapan MSK Başantrenörü Can Sevim, zorlu bir karşılaşma beklediklerini ve bunu doğru tahmin ettiklerini belirtti. “Deplasmandan aldığımız bu galibiyet çok değerliydi. Savunma performansımız beni mutlu etti. Hedefimiz önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılmak ve Mersin’i orada temsil etmek” dedi.

Mücadelede MSK’nın galibiyetine katkı sağlayan oyuncular arasında Isaiah Pineiro 19, Pako Cruz 16, Justin Cobbs 11, ve Gabriel Olaseni 8 sayı üreterek öne çıktı. Mersin Spor Kulübü, bu galibiyetle Süper Lig’deki ilk adımını atarken, sezonun geri kalanında da başarılı bir performans sergilemek için hazır olduğunu gösterdi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0