a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Mersinli Sporcu Ersu Şaşma Olimpiyatlar ‘da Finale Kaldı.

Mersin'in gururu olan milli atletimiz, sırıkla atlamada gösterdiği üstün performansla finale yükseldi.

 

 

 

Fenerbahçeli sporcu Ersu Şaşma, olimpiyatlardaki başarısını perçinledi. Tokyo’dan sonra Paris’te de finale kalarak, bu önemli başarıyı üst üste ikinci kez elde etti. Paris’te düzenlenen 2024 Olimpiyat Oyunları’nda, Mersinli milli atletimiz Ersu Şaşma, erkekler sırıkla atlamada finale kalmayı başardı.

Fransa’nın başkenti Paris’teki Stade de France’da gerçekleştirilen yarışlarda, Mersinli sporcu Ersu Şaşma, 5.75’lik derecesiyle en iyi 12 atlet arasına girerek Paris Olimpiyatları’nda final biletini aldı.

Bu sonuçla, Fenerbahçeli milli atletimiz Ersu Şaşma, Tokyo Olimpiyatları’nın ardından Paris’te de finale çıkarak, ardışık iki Olimpiyat’ta da finale yükselme başarısı gösterdi.

Geçtiğimiz aylarda Roma’da düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda sırıkla atlama finalinde yarışan Fenerbahçeli sporcumuz, bronz madalya kazanarak bu kategoride podyuma çıkan ilk Türk sporcu olarak önemli bir başarı elde etti.

Mersinli atletimiz Şaşma’nın madalya mücadelesi vereceği sırıkla atlama finali, 5 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’de gerçekleşecek.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0