a
whatsapp ihbar hattı haber postası

CHP Genel Başkan Yardımcıları’ndan Abdullah Özyiğit’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti.

Mersin’e bir dizi program için gelen CHP’li heyet, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve yönetimi, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan ile Silifke ve Anamur Belediye Başkanları Mustafa Turgut ve Durmuş Deniz’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir ekiple ziyarette bulundu.

Ziyarette, Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesi’nin eğitim, kültür, sosyal hizmetler ve kentsel planlama alanındaki projelerini aktardı. BETEM (Beceri Temelli Eğitim Merkezi) ve Erken Çocukluk Gelişimi Projesi gibi öncü projelerin eğitim üzerindeki olumlu etkilerine vurgu yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcıları, bu projelerin diğer belediyelere örnek teşkil edebileceğini belirtti.

Toplantıda ayrıca, Yenişehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik çalışmaları, kültür ve sanat projeleri, kadınlar ve gençlere yönelik sosyal destek programları ile çevre dostu yatırımları da ele alındı. Gökan Zeybek, Başkan Özyiğit’e başarılar dileyerek, CHP’li belediyelerin öncü rollerine dikkat çekti. Bu tür ziyaretlerin, yerel yönetimlerin gelişimine katkı sağladığı ifade edildi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0