a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Yenişehir Belediyesi Ve (MTSO) arasında Kitap Fuarı Protokolü

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde, 12-20 Ekim 2024 tarihleri arasında Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali düzenlenecek.

Festival, Mersin’de sosyal, kültürel ve ekonomik hayatı canlandırmayı, uluslararası kültürel iş birliklerini teşvik etmeyi ve sanat etkinliklerini yaygınlaştırmayı hedefliyor. Festival kapsamında, ulusal ve uluslararası sanatçıların katılımıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Etkinlikler arasında sanat buluşmaları, imza günleri ve söyleşiler yer alacak. Ayrıca, festivalle aynı tarihlerde düzenlenecek olan 9. Mersin CNR Kitap Fuarı, CNR Holding iş birliğiyle gerçekleşecek.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, festivalin kültür ve sanat alanında Mersin’de önemli bir etki yaratacağını belirterek, Mersinli şair ve yazar Özdemir İnce’nin festivalin onur konuğu olacağını açıkladı. Başkan Özyiğit, MTSO ve CNR Holding’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır da iş birliği protokolünü imzalayarak, festivalin Mersin’in kültürel hayatına katkıda bulunacağına inandığını ifade etti. Festival ve kitap fuarının Mersin’de büyük ilgi göreceği öngörülüyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0