a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Sistem Cerrahi Tıp Merkezi İle MGC Arasında İşbirliği Protokolü

 

 

 

Dr. Kodan’a ziyaret sırasında Anlaşmalı Kurumlar Pazarlama Personeli Murat Satık da eşlik etti. MGC Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Kaya Tepe, Yönetim Kurulu Üyeleri Nazmi Akdağ ve Abdullah Biçer ile birlikte Dr. Kodan ve ekibini ağırladı.

 

Sağlık Turizminde Mersin’in Parlayan Yıldızı

Mart ayında Sistem Cerrahi Tıp Merkezi’ndeki görevine başlayan Dr. Emre Ali Kodan, kentteki sağlık turizmi potansiyeline dikkat çekti. Özellikle Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın açılmasıyla Mersin’in sağlık turizmi için yeni fırsatlarla karşı karşıya olduğunu belirtti. Kodan, Mersin basınının bu süreçte önemli bir rol üstleneceğine ve kent yararına etkili bir güç olacağına vurgu yaptı. Rüstem Kaya Tepe ise Mersin Gazeteciler Cemiyeti olarak sağlık turizmi başta olmak üzere tüm kent girişimlerinde destekçi olacaklarını ifade etti.

 

Mersin, ITB Berlin Fuarı ile Uluslararası Arenada

Kodan, sağlık sektörünün ulusal düzeydeki durumunu değerlendirirken, 2025 Mart ayında gerçekleşecek ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’nın Mersin için büyük bir fırsat sunduğunu belirtti. Mersin’in bu fuarda yer alarak sağlık turizminde önemli bir aşama kaydedebileceğine dikkat çekti.

 

Köklü Geçmişten Geleceğe Vizyoner Adımlar

Ziyarette, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin köklü tarihi ve Sistem Cerrahi Tıp Merkezi’nin sağlık sektöründeki uzun geçmişi üzerinde duruldu. Her iki köklü kuruluşun gelecekte kentte önemli projelere imza atabileceği vurgulandı.

 

İş Birliği Protokolü Yenileniyor

Sistem Cerrahi Tıp Merkezi ile MGC arasında, basın mensuplarının sağlık hizmetlerinden uygun koşullarda yararlanabilmesi için mevcut protokolün genişletilerek yenilenmesi gündeme geldi. Ayrıca, ilerleyen aylarda basın mensupları ile Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi’nde bir toplantı düzenlenmesi planlandı. Bu ziyaret, hem sağlık sektörü hem de basın camiası arasında güçlü bir iş birliği için umut vadediyor ve Mersin’in sağlık hizmetleri ile turizm alanındaki vizyonunu güçlendirme yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0