a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Mersinli Atıcı Şule, Dünya Şampiyonası İçin Peru’ya Gidiyor

Mersinli Atıcı Şule Nur Tekeli ve Antrenörü Enes Yayla, Dünya Şampiyonası İçin Peru’ya Gidiyor

Atıcılık alanında önemli bir başarıya imza atan Mersin Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcusu Şule Nur Tekeli, 26 Eylül – 7 Ekim tarihleri arasında Peru’nun Lima kentinde gerçekleştirilecek “Havalı Ateşli Silahlar Tüm Dallar Gençler Dünya Şampiyonası”na katılmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Tekeli, bu zorlu mücadelede milli takım antrenörü Enes Yayla ile birlikte ülkemizi temsil edecek.

Şule Nur Tekeli ve Enes Yayla, yarışma öncesi Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferhat Keskin’i ziyaret ederek desteklerini ifade etti. İlçe Müdürü Keskin, Tekeli ve Yayla’ya başarılar dileyerek, bu önemli organizasyonda Mersin’i en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancını dile getirdi.

Genç atıcı Şule Nur Tekeli, atıcılığa dört yıl önce başlamış olup, havalı tüfek dalında 6 kez Türkiye şampiyonu olma başarısını gösterdi. Şimdi hedefi, uluslararası arenada daha büyük başarılara imza atarak olimpiyatlara katılmak.

Tekeli ve Yayla, kendilerine her zaman destek olan Ferhat Keskin’e teşekkür ederek, bu yolculukta elde edecekleri sonuçların Mersin ve Türkiye için gurur kaynağı olmasını umuyor. Şule Nur Tekeli’nin uluslararası başarıları, genç sporcular için ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0