a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Mersin’de Husumetlisi Tarafından Sokak Ortasında Öldürüldü.

Mersin'de meydana gelen silahlı saldırıda, sürücü Ahmet Öncel hayatını kaybetti, yanında bulunan kardeşi Talat Öncel ise ağır yaralandı.

Mersin’in Toroslar ilçesi Sağlık Mahallesi’nde meydana gelen olay edinilen bilgilere göre seyir halindeki 33 ADD 561 plakalı otomobile kimliği belirsiz bir şahıs tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Aracı kullanan 38 yaşındaki Ahmet Öncel aracın kontrolünü kaybederek kaldırıma çıkarak ancak durabildi. Aldığı yaralar ile araç içerisinde ağır yaralanan Öncel’ mahalledeki vatandaşların ihbarıyla yardım ekipleri ulaştı.

İhbarı alan Mersin Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk etti. Mahallenin bir çok yerinde sokaklarda arama yapılırken bölgede güvenlik önlemleri artırıldı. Yapılan incelemede, olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu ve otomobilden bir silah çıkarıldı. Saldırının, Ahmet Öncel’in daha önce bir cinayetle ilgili husumetli olduğu iddia edilen bir kişi tarafından gerçekleştirildiği öne sürüldü.

Talat Öncel, ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis olay yerindeki mobesekayıtlarını incelemek üzere bir ekip kurdu. Mersin Cumhuriyet Savcılığıda saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli