a
whatsapp ihbar hattı haber postası

CNR Mersin kitap Fuarı Yaklaşıyor

Akdeniz’in en büyük kültürel etkinliği olan CNR Mersin Kitap Fuarı, 12-20 Ekim 2024 tarihlerinde CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde kapılarını 9’uncu kez açacak.

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak, fuar boyunca 9 gün süresince imza günleri, söyleşiler ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Katılımcılar, edebiyat ödüllü yazarlar ve şairlerle bir araya gelme fırsatı bulacak. Aralarında Özdemir İnce, gazeteci Serhan Asker ve Nobel Edebiyat Ödülü adayı Adonis gibi isimler de yer alıyor. Ayrıca, Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) iş birliğiyle, fuarla eşgüdümlü olarak Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali de düzenlenecek.

Başkan Abdullah Özyiğit, bu festivalin kültür ve sanat alanında Mersin’de önemli bir etki yaratacağını ifade etti. Fuara 150 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve diğer destekçilerle birlikte düzenlenecek fuar, 100’den fazla yayınevi ve 300’den fazla markayı bir araya getirecek. Bu yılki etkinlik, kitap tutkunları için heyecan verici bir deneyim sunacak.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli