a
whatsapp ihbar hattı haber postası
  • Haber Postası
  • Mersin
  • CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı.

CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Palamut, Türk milletinin büyük zaferini coşku ve gurur içinde kutladıklarını belirtti.

 

 

Başkan Palamut’un Açıklamasında;

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünde, Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanlığı olarak, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını ifade eden Semih Palamut, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün, Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamanın onurunu yaşıyoruz. 1922 yılında, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde elde edilen bu büyük zafer, milletimizin özgürlüğü ve bağımsızlığı için gösterdiği eşsiz mücadelenin bir simgesidir.

30 Ağustos, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milli birlik ve beraberliğimizin, ülkemizin geleceğine olan inancımızın bir göstergesidir. Atatürk’ün liderliğinde Türk ordusunun ve milletinin gösterdiği büyük cesaret, ulusumuzun tarihine altın harflerle yazılmıştır.

Bu anlamlı günde, tüm hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı, milletimizin özgürlüğü ve bağımsızlığı için şehit düşen kahramanlarımızı anarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu birlikte yaşamaya davet ediyorum. Hep birlikte, ülkemizin birlik ve beraberliğine olan inancımızı pekiştirerek, daha aydınlık bir geleceğe doğru emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0