a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Başkan Seçer Zafer Bayramı Etkinliğine Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı,Vahap Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı.

 

 

Kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Daha sonra, Şeref Salonu’nda tebrikler kabul edildi. Etkinlik programında öğrenci şiirleri, Türk Silahlı Kuvvetleri adına yapılan konuşmalar, Zeybek gösterisi ve Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin performansları yer aldı. Başkan Seçer, Zafer Bayramı’nın ülke tarihindeki önemli rolüne dikkat çekti. 30 Ağustos’un, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “Bu topraklarda büyük mücadeleler yaşandı. Milletimiz tek vücut olarak işgalcileri topraklarımızdan temizledi ve cumhuriyetin temellerini attı” dedi.

 

Gelişmiş bir ülke ve toplum için uzun mücadeleler ve emekler gerektiğini vurgulayan Başkan, Mersin’de yapılan hizmetlerin bu zaferin bir devamı olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Ekonomide, demokraside ve eğitimde yapılan çalışmaların zaferi taçlandıracağını belirten Başkan, bu anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

 

Mersin’in daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için yoğun çalışmalar yapıldığını belirten Başkan, önümüzdeki 5 yıl içinde şehirde belirgin değişikliklerin olacağını ve herkesin eşit hizmet göreceği bir yönetim anlayışının süreceğini ifade etti. Ayrıca, Adıyaman’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı hakkında da bilgi verdi.

 

Depremden etkilenen bölgelere yardım çalışmalarının sürdüğünü, 500 milyon TL’lik yardım ve çeşitli araç ve çöp konteyneri dağıtımları yapıldığını belirtti. Başkan, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan her noktaya yardım etmeye devam edeceklerini vurguladı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0