a
whatsapp ihbar hattı haber postası
  • Haber Postası
  • Mersin
  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Mersin’de STK Temsilcileri ile Buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Mersin’de STK Temsilcileri ile Buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mersin'de düzenlenen 'Türkiye Buluşmaları' etkinliğinde sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri, iş adamları ve kadın girişimcilerle bir araya geldi.

Suphi Öner Öğretmenevi’ndeki toplantıda konuşan Göktaş, sosyal devlet ve sivil toplum vizyonunu daha ileriye taşıyacak görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Göktaş, 2002 yılından bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde sosyal hizmetlerde önemli adımlar atıldığını belirterek, Bakanlık olarak vatandaşların refahını artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının toplumsal farkındalık oluşturan etkinliklerinin, sosyal politika hedeflerine ulaşmada önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Bakan, Ocak 2024’te düzenlenen 100. Yıl Sivil Toplum Vizyon Çalıştayı’nın ardından hazırladıkları yeni Sivil Toplum Vizyon Belgesi’nin çalışmalar için yol gösterici olacağına inandığını belirtti. STK’ların sosyal dengenin sağlanmasında kritik bir rol oynadığını ve Mersin’deki çeşitli STK’ların toplumda önemli bir boşluğu doldurduğunu ekledi.

Toplantıya AK Parti Mersin milletvekilleri Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez de katıldı. Etkinlik, basına kapalı oturumlarla sona erdi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli