a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Üniversite Öğrencilerinden Mezuniyet Sergisi

Mersin Üniversitesi Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu, 4. sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları eserlerden oluşan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Sergisi düzenledi.

 

Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi Fuaye Alanındaki sergi açılışına; Üniversitemiz Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdürü Doç. Can Küçüktepepınar, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Atasoy, Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevda Birdir, Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan Günenç, Dr. Öğr. Üyesi Meltem Gürbüz ve Yüksekokul Sekreteri Gülhan Yüce katıldı.

Öğrencilerin, büyük emeklerle hazırladıkları ürünlerin sergide yer aldığını belirten Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdürü Doç. Can Küçüktepepınar; ‘’Bölümümüzdeki hocalarımız öğrencilerimizle derslerini büyük özverilerle gerçekleştirdiler.

Atölye olanakları ile ürettikleri ürünlerden oluşan sergimizde öğrencilerimiz, eserlerini eğme, bükme, kesme, kaynak vb. tekniklerle ürettiler. Mezun olan ve eserleri sergide yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0