a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Zamlı Maaş Sonrası Promosyon Rakamları Değişti

Emekli maaşlarına yapılan zamla birlikte bankalar da harekete geçti... Temmuz ayından emekli maaşlarına yapılan zam sonrası müşterilerini elinden tutmak isteyen bankalar ödedikleri promosyon rakamları yükseltti. Emekliler dikkat, en yüksek promosyonu almak için bu detayı pas geçmeyin...

 

 

 

Emekli maaşlarına yapılan zamla birlikte emeklilerin gözü banka promosyonlarına çevrildi. Bankaların promosyonlarını artırıp artırmadığı ve şu anda hangi bankada ne kadar promosyon verildiği merak konusu.

Emekliler, yüksek promosyon almak için nasıl bir yol izlemeli ve banka seçiminde nelere dikkat etmeli? Milliyet.com.tr’de yer alan habere göre, Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram, yaptığı açıklamada şunları belirtti:

Son maaş zamlarıyla beraber ödenecek tutarlar arttı.SSK ve Bağkur emeklilerine yüzde 24.73, en düşük emekli maaşına ise yüzde 25 zam yapıldı.

Bu artışlarla birlikte, emeklilerin alacağı promosyonların da güncellenmesi bekleniyor. Devlet bankaları, Cumhurbaşkanının işaretiyle promosyonları 8 bin TL ile 12 bin TL arasına çıkardı.

 

 

Özel bankaların da bu yönde artış yapması bekleniyor. Özel bankalar, maaş artışlarına uyarlama yaparak promosyonlarını güncelledi. Şu anda özel bankalar en yüksek 18 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapıyor.

Özel bankalarda promosyonların daha da artabileceği düşünülüyor, ancak yeni bir kampanya henüz bulunmuyor. Emekliler, bankalara gidip pazarlık yaparak promosyon tutarlarını artırabilirler.

Devlet bankalarında yeni bir zam yapılmadı.Ancak, devlet bankaları zaten belirli bir aralıkta (8 bin TL ile 12 bin TL) promosyon veriyor.

 

 

Yüksek promosyon için izlenmesi gereken yol: Emekliler, bankaların sunduğu diğer ürünleri (kredi kartı, kredi) kullanarak promosyon anlaşmaları yapabilirler.

Başka bankalara taşınmak suretiyle mevcut bankalarıyla pazarlık yaparak daha yüksek promosyon alabilirler.

Sonuç olarak, emeklilerin daha yüksek promosyon alabilmek için aktif şekilde bankalarıyla pazarlık yapmaları ve diğer bankacılık ürünlerini kullanmaları öneriliyor. Bu sayede, bankaların sunduğu promosyon tutarlarını artırmak mümkün olabilir.

 

 

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0