a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Narin Cinayetinde Tutuklu Sayısı 10’a Yükseldi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın cinayetinde anne ve ağabey dâhil 10 kişi tutuklandı

Narin Güran cinayetinde 19 gün süren arama çalışmalarının ardından Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşılırken, cinayetle ilgili soruşturma derinleştirildi. Şu ana kadar, aralarında Narin Güran’ın anne ve ağabeyinin de bulunduğu toplam 8 kişi tutuklandı.

Tutuklu Sayısı 10’a Yükseldi

Soruşturma kapsamında, anne Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın yanı sıra Narin Güran’ın amcası Fuat Güran, kuzeni Muhammed Kaya, yengesi Maşallah Güran ve kızı Birsen Güran da tutuklandı. Ayrıca, halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve amca Salim Güran’ın işçileri de gözaltına alındı. İşçilerden Mehmet Selim Atasoy tutuklanırken, 15 yaşını doldurmayan diğer işçi R.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Önceden gözaltına alınan amca Salim Güran ve komşusu Nevzat Bahtiyar’ın da tutuklandığı belirtiliyor. Son gelişmelerle birlikte, cinayetle ilgili toplam tutuklu sayısı 10’a yükseldi. Soruşturma devam ederken, olayın detayları ve şüphelilerin rolleri hakkında daha fazla bilgi edinilmesi bekleniyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0