a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Narin Cinayetinde İlk İtiraf Geldi

Türkiye, Narin cinayeti soruşturmasında yeni ve çarpıcı detaylarla karşı karşıya. Cinayetle ilgili önemli bir gelişme yaşandı; itirafçı Nevzat Bahtiyar, cinayetle ilgili kritik bilgileri ve detayları mahkemeye sundu.

Nevzat Bahtiyar, ifadesinde Narin’in cesedini amcasıyla birlikte araca koyup dereye gömdüklerini açıkladı. Bahtiyar’ın verdiği bilgilere göre, cesedi dere kenarına bıraktıklarında üzerine taş koyarak gizlemeye çalışmışlar. “Cesedin bulunduğu çuvalı doğal kayanın altına yerleştirdik ve üzerine taş koyduk. Dışarıdan bakıldığında cesedin orada olduğu anlaşılmıyordu” dedi.

Bahtiyar’ın ifadesinde dikkat çeken bir diğer nokta ise, cinayetin talimatının Salim Güran’dan geldiği yönündeki açıklaması oldu. “Salim Güran, bana Arif’in kızını öldürdüğünü ve cesedi yok etmem gerektiğini söyledi. Yoksa beni ve ailemi öldüreceğini belirtti. Bu sebepten dolayı bu durumu daha önce açıklamamıştım” dedi.
Bahtiyar’ın ifadesi doğrultusunda, soruşturmanın detayları netleşirken, mahkeme Nevzat Bahtiyar’ın tutuklanmasına karar verdi. Mahkeme, Bahtiyar’ın kaçma ihtimalinin yüksek olduğunu ve adli kontrol uygulamasının yetersiz kalabileceğini belirtti. Ayrıca, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nin 5. maddesi ve Türk Ceza Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca tutuklama tedbirinin alınmasına hükmedildi.

Soruşturma devam ederken, olayın diğer şüphelileri ve cinayetle ilgili daha fazla bilgiye ulaşılması bekleniyor. Yetkililer, soruşturmanın tüm yönleriyle inceleneceğini ve adaletin sağlanması için gerekli adımların atılacağını duyurdu.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0