a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Kayıp Narin’in 19 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulundu

Kocaköy köyünde meydana gelen trajik olayda, Narin Güran’ın cansız bedeni Eğertutmaz Deresi’nde bulundu. Narin'in cesedi, köy merkezine sadece 1 kilometre uzaklıktaki dere içinde bir çuval içerisinde bulundu.

 

Halk TV muhabiri Ferit Demir, olayın ardından bölgedeki sessizliği ve Narin’in kaybolduğu günden bu yana köyde yaşanan suskunluğu aktardı. Demir, “Narin’in alışveriş yaptığı bakkal bile son 15 gündür kendisini görmediğini söyledi. Köyde bazı kişiler Narin’in kaybolduğunu ve birkaç kişinin bu olayla ilgili bilgi sahibi olduğunu ancak konuşmadığını belirtti” dedi.

 

Soruşturma kapsamında Narin’in amcası Salim Güran, aracındaki DNA örneklerinin Narin’in kıyafetlerinde bulunan DNA ile eşleşmesi sonucu gözaltına alındı. Salim Güran, mahkeme tarafından ‘Kasten öldürme’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından tutuklandı. Ferit Demir, “Acaba Salim Güran mı konuştu?” diyerek, olayla ilgili daha fazla bilgiye ulaşılmasını beklediklerini belirtti.

 

Vali ve komutanlık yetkililerinin olay yerinde incelemelerde bulunduğu bildirildi. Ayrıca, Narin’in kaybolmadan önceki son görüntüleri okulun güvenlik kamerasında yer aldı. Görüntülerde Narin’in 21 Ağustos’ta arkadaşlarıyla yürüdüğü ve ardından evine doğru yola çıktığı görüldü.

 

Soruşturma sürecinde, Narin’in ağabeyi E.G. de gözaltına alındı, ancak yapılan incelemelerde ısırık izlerinin Narin’e ait olmadığı belirlendi ve E.G. serbest bırakıldı. Olayla ilgili olarak Bakan Tunç, şüpheli sayısının birden fazla olabileceğine işaret etti. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri, Eğertutmaz Deresi’nde yürütülen arama çalışmalarında bölgede herhangi bir bulguya rastlayamadı.

Kayıp Narin’in 19 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulundu 1 - 458950810 10232580529550864 4848514388277087462 n

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0