a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Erdemli’de Kaçan Trafik Kazası Firarisi Yakalandı

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir trafik kazası sonrası olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için düzenledikleri operasyon sonucunda kişiyi gözaltına aldı.

 

 

Erdemli ilçesinde 16 Haziran 2024 tarihinde bisikletiyle işyerine giden Alim Dede ÖNEM’e çarpıp ölümüne neden olduktan sonra kaçan şüpheliyi bulmak amacıyla jandarma geniş çaplı bir arama başlattı.

Yapılan araştırmalarda şüphelinin kimliği belirlenip yakalanması için iz sürüldü. Ancak, şüphelinin saklanabileceği dört farklı adrese yapılan operasyonlarda başarılı olunamadı. Jandarma, şüphelinin Yenişehir ilçesinde bir adreste gizlendiğini değerlendirerek yeni bir operasyon düzenledi.

 

 

Bu operasyon sonucunda, yaklaşık 50 gündür firari olan ve Alim Dede ÖNEM’in ölümüne neden olan şüpheli B.B., apartmanın çatısındaki güneş enerjisi panellerinin altında saklanırken yakalandı.

Ayrıca, saklandığı dairede yapılan aramalarda iki adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli, tutuklanarak

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0