a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Başkan Seçer’e Bayramda Yoğun İlgi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Toroslar İlçesi’nin mahallelerini ziyaret ederek yurttaşlarla bayramlaştı. Her bayramda olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmayan Başkan Seçer, gittiği her noktada yurttaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgi ile karşılandı.

 

Buluşmada ilçe belediye başkanları ile ortaklaşa çalışacaklarını söyleyen Seçer, “Uyumun olduğu yerde huzur, huzurun olduğu yerde mutluluk olur. Her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Başkan Seçer, gittiği her noktada yurttaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgi ile karşılandı. 19 Haziran 2024 Çarşamba 08:48 Buluşmada ilçe belediye başkanları ile ortaklaşa çalışacaklarını söyleyen Seçer, “Uyumun olduğu yerde huzur, huzurun olduğu yerde mutluluk olur.

Her şey çok daha güzel olacak” dedi. Toroslar’da yaşayan yurttaşların hizmetlerden memnun olduklarını vurgulayan Seçer,

“Halkın desteğine inanıyoruz ve güveniyoruz. Demokrasilerde en büyük güç halkın gücüdür, en büyük destek halkın desteğidir. Buna inanıyoruz” sözlerine yer verdi.

Mersin’de çok şey değiştiğini söyleyen Başkan Seçer, “Başkanlar değişti, çok şey değişecek, daha çok hizmet olacak.

Bizi kimse zorla buraya getirmedi. Biz çıktık; ‘Başkanlık yapacağız’ dedik, oy istedik. İnsanlar bize güvendi, inandı” diyerek, hizmetlerin daha da artacağını belirtti.

Halkın hizmetlerden dolayı kendilerine oy verdiğini kaydeden Seçer, “Sizin desteğiniz bizim için önemlidir. Görevimizin farkındayız. Azimliyiz, kararlıyız, inançlıyız.

Memleketimizi ve ülkemizi seviyoruz. Biz Atatürk’ün yolundan gidiyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Toroslar İlçesi’nin mahallelerini ziyaret ederek yurttaşlarla bayramlaştı.

Her bayramda olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmayan Başkan Seçer, gittiği her noktada yurttaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgi ile karşılandı. Başkan Seçer, Toroslar İlçesi Aladağ, Yeniköy, Bekiralanı, Soğucak, Ayvagediği ve Gözne mahallelerinde yurttaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma ziyaretlerinde Başkan Seçer’e; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş ile Meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları ile muhtarlar eşlik etti.

Seçer Toroslar’ın yaylarında yurttaşlarla bayramlaştı

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0